23127155.jpg

Kullabergs Äppelcider
Halvtorr, 33 cl

Vi fortsätter satsa på äppelcider med liten sötma och balanserad syra, där den rena äppelkaraktären lyfts fram. Nu släpper vi även vår äppelcider som halvtorr.

Kullabergs Äppelcider Halvtorr finns på Systembolagen i Höganäs, Ängelholm, Råå, Berga och Drottninggatan Helsingborg, samt beställningssortimentet över hela Sverige

Art# 33706
33 cl / 5,6 % vol.

 
 
OD7D0143.JPG

Kullabergs Äppelcider Torr, 33 cl

Nu släpper vi en ny batch av vår torra äppelcider på liten flaska. Frukten kommer som vanligt från Kullabygden men i den här omgången har vi även äpplen från gamla fina träd runt vingården. De ger mycket arom och sätter stor och härlig prägel på cidern.

Cidern är uppfriskande med liten sötma och behaglig syra. Strukturen är balanserad och fruktens naturliga karaktär lyfts fram.

Passar bra till fågel, fisk, ljust kött, vegetariskt eller som apertif en härlig sommardag. Förvaras svalt, serveras väl kyld.

Cidern finns på Systembolaget i flaskor om 33 cl.
Ni hittar den i Höganäs, Ängelholm, Råå, Berga och Drottninggatan Helsingborg, samt beställningssortimentet över hela Sverige.

Art# 33563
33 cl / 6,5 % vol.

31760-01.jpg

CKV FULLY DRY, 75 cl

Torr äppelcider producerad på Kullabergs Vingård. Uppfriskande med liten sötma och behaglig syra gjord av närodlade äpplen av sorterna Elise och Ingrid Marie. 2018 vann vi bronsmedalj i Cider-SM för CKV Fully Dry

Vår första batch, finns endast ett fåtal flaskor kvar.

Storlek: 75 cl
4,4 % vol.

79kr