Hela vägen från Hong Kong åker Jim Löfdahl och gästar oss på vingården, en middag som vi verkligen ser fram emot att arrangera. I flera år har vi levererat vin till Jim som har skapat fantastiska smakkombinationer i Hong Kong.

Jim har tidigare varit köksmästare på Frantzén i 15 år, för att under slutet av 10-talet åka ut i världen och etablera Frantzén-restauranger i Asien. Först Dubai och sedan i Hong Kong. När det var dags för nästa steg så hade han och hans familj verkligen fallit för Hong Kong och valde att stanna kvar.

Nu driver Jim restaurang Embla på Upper Central på huvudön. En liten fine-dining-restaurang med 24 platser som är inspirerad av det moderna skandinaviska köket, men också någon lokal touch. En av signaturrätterna är "Gubbröra" och man kan också njuta "Peking anka" i avsmakningsmenyn.

Vi var på besök i Hong Kong tidigare i våras och blev verkligen imponerade över vilken precision och detaljrikedom som kännetecknar Embla. Längre ner finns bilder på några av rätterna vi hade förmånen att avnjuta.

Välkommen på en fantastisk upplevelse på vingården. 24 platser, 5 kockar och en avsmakningsmeny med Jim Löfdahl i spetsen.

Fåtal platser kvar.

När: 27 och 28 augusti kl 18:30
Var: Vinbaren Skänken på Kullabergs Vingård
Pris: 2.995 kr per person, då ingår avsmakningsmeny med tillhörande dryck

I samband med provningen går det också bra att besöka vår nya gårdsbutik, då detta event är betraktat både som trevligt och kunskapshöjande.

Leta upp rätt datum i kalendern och boka era platser.

För att göra allting enklare har vi förskottsbetalning, går bra både med kort och Swish.
Avbokning senast sju dagar före eventet för full återbetalning.
Om eventet inte är bokningsbart under rätt datum så är det förmodligen fullbokat. Maila gärna info@kullabergs.se för att sätta upp er på kölistan. 

Comment