_DSC1062.jpg
janus langhorn-4754 (kopia).jpg
Foto Janus Langhorn 002.jpg
_DSC1062.jpg

Svenskt vin


Från foten av Kullaberg

SCROLL DOWN

Svenskt vin


Från foten av Kullaberg

OD7D0146.JPG

Nu lanserar vi
Torr Äppelcider

Frukten kommer som vanligt från Kullabygden men i den här omgången har vi även äpplen från gamla fina träd runt vingården. De ger mycket arom och sätter stor och härlig prägel på cidern.

Cidern är uppfriskande med liten sötma och behaglig syra. Strukturen är balanserad och fruktens naturliga karaktär lyfts fram.

Cidern finns på Systembolaget i flaskor om 33 cl.
Ni hittar den i Höganäs, Ängelholm, Råå, Berga och Drottninggatan Helsingborg, samt beställningssortimentet över hela Sverige.

Art# 33563 / 33 cl

janus langhorn-4754 (kopia).jpg

På gång


På gång


Nyplanteringen 2017

2017 planterade vi 22.560 vinplantor. En stor expansion för oss då vi gick från 2 till 9,5 hektar. Läs mer >>

Guld och hela 95 poäng i International PIWI Wine Awards för vår Immelen årgång 2017. Läs mer >>

Hållbarhet - Våra mål

Våra ambitioner är att producera vin av världsklass och för oss är det viktigt att göra detta under hållbara former. Läs mer >>

Ny batch av vår torra äppelcider. Frukten kommer som vanligt från Kullabygden men i den här batchen har vi även äpplen från gamla fina träd runt vingården. De ger mycket arom och sätter stor och härlig prägel på cidern. Läs mer >>

Foto Janus Langhorn 002.jpg

Nyhetsbrev


Nyhetsbrev


Vår vingård ligger vid foten av det klippiga Kullaberg i nordvästra Skåne. Närheten till havet och långa ljusa kvällar gör att vi kan odla druvor av hög kvalitet. För tillfället brukar vi cirka tio hektar; våra vita druvsorter är Souvignier Gris, Solaris, Muscaris, Donauriesling, Madeleine Angevine, Auxerrois & Johanniter och våra blå druvsorter är Rondo, Regent & Spätburgunder. Utöver det har vi planterat ett testfält med 21 unika sorter. Vi sätter stolthet i att jobba med hållbara jordbruksmetoder, där vi tar hand om vår jord och vår omgivning.